XF4903 PVC Double Union Ball Valve Nangani Abang

Katrangan singkat:


  • Item:XF4903
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur
    1. Ukuran saka 1″ nganti 4″.
    2. ANSI, BS, DIN, BSPT standar kasedhiya
    3. Kanthi ujung benang utawa ujung soket
    4. Gampang instalasi karo perkakas union tightened tangan
    5. Gampang baris breakdowns tanpa nginstal serikat pekerja tambahan
    6. Desain port lengkap watesan aliran minimal
    7. Bulk packing utawa individu packing karo kothak


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita