B-jinis PP Kompresi Fitting XF2008B TEE

Katrangan singkat:

Tee Setara

Spesifikasi: 20mm-110mm

Aplikasi pipa tekanan
Gampang instalasi
Distribusi banyu, irigasi


  • Item:XF2008B
  • Detail Produk

    Tag produk

    20MM-110MM PLASTIK SEtara TEE COMPRESSION PIPA FITTINGS

    Kualitas unggul kinerja dhuwur 20mm-110mm biru lan ireng hdpe pp PN16 gaya Spanyol padha tee cepet nyambungake fitting pipa kompresi plastik kanggo distribusi banyu lan irigasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita