XF1604C-2.00 terus-terusan Air Release Valve

Katrangan singkat:

Bahan: Nylon
Ukuran: 2″ BSP/NPT Pria
Tekanan Kerja MAX (psi): 150


  • Item:XF1604C-2.00
  • Detail Produk

    Tag produk

    Continuous Air Vent Vacuum Relief Valve ngidini terus ngeculake hawa apa wae sing tetep ana ing utawa mlebu ing sistem supaya bisa lolos sajrone operasi.Iki ngilangake hawa sing kepepet saka ngalangi aliran banyu liwat sistem.

    Napa Sampeyan Perlu Vent Udara/Vacuum Relief ing Sistem Irigasi Panjenengan

    Umume kita ora mikir babagan hawa nalika ngrancang sistem irigasi, nanging ana sing kudu digatekake.Telung prekara utama yaiku:

    1. Nalika saluran pipa sampeyan ora kebak banyu, dheweke kebak hawa.Udhara iki kudu diusir amarga banyu ngisi garis kasebut.
    2. Sajrone operasi normal sistem irigasi, hawa sing dibubarake dibebasake saka banyu ing bentuk gelembung.
    3. Nalika sistem mati, kahanan vakum bisa kedadeyan amarga banyu metu saka saluran pipa yen hawa ora cukup mlebu ing saluran kasebut.

    Sembarang masalah kasebut bisa dirampungake kanthi instalasi ventilasi udara lan katup relief vakum.Iki bisa nyegah karusakan ing komponen penting ing sistem irigasi.

    Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njlèntrèhaké masalah sing ana gegayutan karo hawa lan vakum ing pipa irigasi;macem-macem jinis katup: Otomatis (Terus)Air Release Valves, Katup Relief Udara/Vakum lan Relief Udara/Vakum Kombinasi lanAir Release Valves;lan panggonan sing tepat saka katup relief iki.

    Udara sing kepepet ing Pipa Bertekanan

    Kepiye carane udara mlebu ing pipa?

    Ing umume sistem irigasi, saluran pipa kebak hawa nalika sistem ora digunakake.Nalika sistem irigasi sampeyan mati, umume saluran banyu metu liwat emitter utawa katup saluran otomatis sing bisa diinstal lan diganti dening udhara.Kajaba iku, pompa bisa ngenalake hawa menyang sistem.Pungkasan, banyu dhewe ngemot kira-kira 2% hawa kanthi volume.Udhara sing larut metu kanthi owah-owahan suhu utawa tekanan ing sistem kasebut kanthi bentuk gelembung cilik.Turbulensi lan kecepatan banyu nambah hawa sing larut.

    Kepiye hawa kepepet mengaruhi sistem?

    Banyu bisa dadi 800 kaping luwih kandhel tinimbang udhara, supaya udhara sing kepepet dikompres nalika sistem diisi, bakal nglumpukake ing titik sing dhuwur lan mbentuk kanthong udara sing bisa nyebabake karusakan.Yen akumulasi udhara dumadakan dislodged bisa nyebabake mundhake banyu, sing diarani water hammer, sing duweni efek ngrusak ing pipa, fitting lan komponen.Deadheading pump minangka masalah liyane.Iki kedadeyan nalika aliran cairan mandheg lan impeller pompa terus muter nyebabake suhu cairan mundhak nganti tingkat sing bisa ngrusak pompa.Korosi saka cavitation uga dadi kuwatir.Cavitation yaiku pembentukan gelembung utawa rongga ing cairan sing nalika njeblug bisa nyebabake gelombang kejut cilik sing bisa ngrusak tembok lan komponen pipa.Udhara sing kepepet utamane umum ing sistem tekanan sing sithik banget utawa ing kahanan pipa sing dawa ing ngendi kanthong udara bisa mbatesi utawa malah mandheg aliran yen ora dirilis.

    Apa solusi kanggo nyegah hawa sing kepencut?

    Pisanan lan paling penting yaiku nginstal relief udara utawa ngeculake katup ing titik tartamtu ing sistem sampeyan.Iki bisa dadi katup relief otomatis utawa malah hidran utawa katup sing dioperasikake kanthi manual.Sabanjure, nyilikake titik utawa puncak sing paling dhuwur ing tata letak sampeyan.Elinga yen kecepatan banyu bakal nyurung umpluk udhara menyang titik sing dhuwur supaya rencana sistem sampeyan utamane ing desain tekanan rendah.Yen nggunakake pompa, tetep intake nyedhot ing ngisor tingkat banyu kanggo nyegah udhara nyedhot karo banyu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita