Filter Disc XF1506A kanggo Sistem Irigasi

Katrangan singkat:

Ukuran: 2″ BSP, NPT, Soket 2.5″ 3″
Maks.Tekanan: 10 bar
Kelas filtrasi: 120 mesh (130 mic)
Maks.Aliran: 30 m3 / h


  • Item:XF1506A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Nalika wilayah lumahing prakara, T-filter gedhe iki bakal nindakake proyek.Filter iki dilengkapi titik lampiran kanggo ngukur tekanan kanggo ngawasi aliran inlet lan outlet sing gampang lan akurat.Kasebut kanthi teliti, gunakake bor 1/4″ maksimum kanggo mbukak titik sing dipasang sadurunge masang pengukur tekanan.Sambungan lampiran katup 3/4″ ngisor uga kudu dilatih yen nggunakake katup discharge.Filter iki bakal bisa digunakake ing sistem aliran kurang kanthi mung 3 PSI mundhut tekanan.Digawe saka poliamida tahan kimia, dikuwatake nganggo fiberglass kanggo awet tahan lama.Disaranake nonton video instalasi sing disambung ing ndhuwur kanggo instalasi sing bener nalika nggunakake unsur disk utawa layar.

    Fitur:

    • Unsur Filtrasi: Cakram Polipropilena utawa Layar Stainless Steel
    • Kelas filtrasi: 75, 120, 155 mesh
    • Tekanan sing Disaranake: Disk - 120 PSI;Layar - 85 PSI

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita