Irigasi Tetes & Aksesoris XF1324 Tee

Katrangan singkat:


  • Item:XF1324
  • Detail Produk

    Tag produk

    Gunakake pas sisipan Barb Tubing Tee iki kanggo nyambungake telung bagean pipa bebarengan.

    Fitting barbed kualitas nyedhiyakake retensi dhuwur ing pipa poli tekanan rendah kanggo linuwih sambungan jangka panjang.Fitting asetal bisa dipasang kanthi yakin tanpa clamps nalika dicocogake karo pipa poli tekanan rendah kualitas kanthi ukuran sing cocog.Deleng cathetan ing ngisor iki babagan fitting PVC abu-abu.

    Fitur:

    Barbs landhep-edged nggawe segel anti bocor
    Tambah kekuatan lan kualitas unggul
    Panas, kimia lan tahan nyandhang
    bahan UV stabil kanggo umur dawa
    Cathetan khusus:1/4″ fitting barbed duwe kemampuan unik kanggo "snap" menyang tabung sing luwih gedhe sawise njedhul bolongan ing sisih pipa sing luwih gedhe nganggo alat pukulan 1/4″.Iki nggawe segel banyu-nyenyet lan ngijini sampeyan kanggo "tee-mati" saka tabung diameteripun luwih gedhe nggunakake mung 1/4″ fitting lan punch bolongan.

    Ukuran Fitting Ditrima Nang diameteripun Tubing Gunakake Fitting Max Tekanan Operasi
    1/8" .125″ Kanggo nyambungake bagean saka pipa 1/8″ utawa kanggo nyambungake pipa 1/8″ menyang pipa utama Nganti 30 PSI
    1/4" .170″ Kanggo nyambungake bagean saka pipa 1/4″ utawa kanggo nyambungake pipa 1/4″ menyang pipa utama Nganti 30 PSI
    1/2″ .570″ nganti .620″ Kanggo nyambungake bagean saka 1/2″ poly tubing bebarengan Nganti 30 PSI
    3/4" .805″ nganti .820″ Kanggo nyambungake bagean saka 3/4″ poly tubing bebarengan Nganti 40 PSI
    1″ 1.06" Kanggo nyambungake bagean saka 1″ poly tubing bebarengan iki 40 PSI

    Spesifikasi Produk

    Atribut Pilihan
    Tipe Fitting Barbed
    Gunakake Fitting Tubing
    Bahan Plastik

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita