Irigasi Tetes & Aksesoris Mini Valve XF1267A 16 Irigasi Valve

Katrangan singkat:

Ukuran : 16 x 16 mm
Bahan: POM


  • Item:XF1267A 16
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mini Valve 16mm Fittings kanggo tape irigasi netes
    Diprodhuksi dening pabrik Irigasi Greenlake, Top 5 Pemasok Irigasi China

    Iki uga digunakake kanggo distribusi banyu "buta" (tanpa stopkontak) kanthi tape netes.

    Kesalahan Irigasi Tetes Umum sing kudu Dihindari


     

    Nggunakake sistem irigasi netes ing kebon sampeyan minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing bisa ditindakake.Irigasi netesSistem nyedhiyakake jumlah banyu sing tepat persis ing ngendi perlu ngirit dhuwit lan nggawe tanduran sing luwih kuwat lan sehat.Ana sawetara aturan sing kudu ditindakake nalika nginstal sistem irigasi netes ing kebon sampeyan kanggo njamin sampeyan entuk asil sing paling apik;ing ngisor iki minangka dhaptar perkara sing kudu diwaspadai nalika ngrancang lan nginstal sistem irigasi netes anyar.

    Ora Ngerti Diameter Njaba & Nang Tubing Panjenengan

    Ana macem-macem ukuran tabung netes lan ngerti ukuran sing sampeyan butuhake penting.Tubing diukur kanthi diameter ing njero lan njaba tabung lan umum banget ing sebutan.Sampeyan bisa uga ndeleng sawetara sing diwenehi label ½" poli, ¾" poli, 1" poli lan liya-liyane.Pangukuran kasebut bisa ana gandhengane karo beda ukuran nganti 3 variasi ukuran sing beda.Elinga yen ora kabeh ukuran bakal cocog karo wong liya kanthi rating sing padha, mula kudu ati-ati nalika pesen.Yen sampeyan arep tuku kabeh 1/2″ poly tubing lan fitting saka Drip Depot, kabeh 1/2″ tubing lan fitting sing digawa dening kita kompatibel.

    Kanthi ngetutake aturan sing gampang iki lan ngetrapake ing desain lan instalasi sistem sampeyan, sampeyan bakal duwe sistem irigasi netes sing bakal menehi sampeyan panggunaan pirang-pirang taun lan operasi tanpa kuwatir.Sistem irigasi netes sing dipasang kanthi bener bakal ngidini tanduran sampeyan tuwuh sehat lan kuwat lan ngirit dhuwit kanggo mbanyoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita