Wobbler XF1728-05 1/2″ Kanggo Sistem Irigasi

Katrangan singkat:


  • Item:XF1728-05 1/2"
  • ukuran:1/2" M
  • Tekanan kerja:0,69-1,72 bar
  • Aliran:177-1583L/H
  • Jumlah/CTN:100
  • Vol./CTN:0,0404
  • negara:Cina
  • diameteripun nozzle:2.38mm, 2.78mm, 3.18mm, 3.57mm, 3.97mm, 4.37mm, 4.76mm, 5.16mm, 5.56mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produsen Irigasi Greenlake mung ngedol menyang pedagang irigasi lan ora ngedol langsung menyang pangguna pungkasan.

    Aliran: 0.8-1.2 GPM, Diameter: 36.4-46 kaki, Tekanan: 10-25 PSI.Xcel-Wobbler nggunakake teknologi rotary-action off-center Senninger.Nyedhiyakake pola aplikasi sing seragam lan cepet ing area sing gedhe kanthi tekanan sing luwih murah, lan kanthi mundhut penguapan sing sithik.

    Fitur:
    Counter-balance nyuda geter kanggo kinerja sing lancar lan stabil
    Mung siji bagean obah - kang nerjemahake kanggo urip maneh
    Tekanan operasi: 10 nganti 25 PSI
    Hanyutan angin sing sithik lan mundhut penguapan ing tekanan sing sithik
    Nozel kode warna kanggo identifikasi ukuran sing gampang

    Guide kanggo Wobbler

    Ing pandhuan iki, kita bakal nutupi 4 faktor utama sing kudu ditimbang nalika milih wobbler kanggo aplikasi sampeyan.Papat faktor kasebut yaiku:

    1. Tingkat aliran (GPM) sing pengin diwenehake saben unit

    2. Area jangkoan sing dibutuhake saben unit (diukur ing kaki)

    3. Tekanan (PSI) sing dibutuhake dening sistem kanggo kinerja optimal

    4. Aplikasi sing bakal diinstal ing (walik, njero ruangan, ruangan…etc).

    Kanggo miwiti, iki minangka bagan tingkat aliran saka model wobbler sing beda-beda lan tingkat aliran sing cocog:

     

    Tingkat aliran penting kanggo nimbang sawetara alasan;siji dadi tetanduran ing sistem sampeyan bakal mbutuhake jumlah tartamtu saka banyu (sampeyan bakal pengin nggawe manawa sampeyan ora nyedhiyani kakehan utawa banget sethitik banyu), lan loro;sumber banyu sing sampeyan gunakake bakal diwatesi nganti tingkat aliran maksimum sing bisa diwenehake.(Iki penting amarga yen volume banyu sing dibutuhake saka sistem luwih dhuwur tinimbang volume banyu sing disedhiyakake dening sumber banyu, sampeyan kudu zona sistem sampeyan supaya ora overtaxing sumber banyu).

    Kapindho yaiku area jangkoan.Iki minangka area wetted sing diwenehake saben unit.Punika diagram cepet sing nuduhake model wobbler sing beda-beda lan area jangkoan maksimum lan minimal sing ditawakake.

    Wigati dicathet, area jangkoan bisa beda-beda gumantung saka nozzle sing digunakake lan PSI operasi sistem kasebut.

     

    Kanggo nemtokake wilayah jangkoan saben wobbler, uga penting kanggo nimbang jarak antarane unit kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita