1/2 ″ Sprinkler Plastik Lanang tanpa Cap XF1001-01A

Katrangan singkat:

  • Bahan:POM
  • ukuran:1/2″ lanang
  • Diameter nozzle:3.0mm, 4.0mm
  • Tekanan kerja:1-4 bar
  • Fluks:10-20L / min
  • Jarak tembak:10-13m

  • Item:XF1001-01A
  • Jumlah/CTN:200
  • Vol./CTN:0,0375
  • Detail Produk

    Tag produk

    Plastikimpact sprinkler, ½” lanang, bunder lengkap.
    XF1001 seri iku salah siji saka sirah sprinkler paling pinunjul ing Produsèn.Greenlake Irigasi Produsèn & Supplier wis Manufaktur sprinklers kanggo luwih saka 10 years.The1001 seri sing paling populer, kang akun kanggo proporsi gedhe saka ekspor.Cetakan ing pabrik kita lengkap banget lan bisa disesuaikan.kita njamin kualitas lan nyedhiyani lengkap sumelang-free layanan sawise-sales.Hubungi kita kanggo rega paling

    APLIKASI:
    Irigasi lan germination saka sayuran, kembang lan tanduran nursery.
    Sprinkler 5022 nggunakake nozzles utama 3.0, 3.2, 3.5 lan 4.0mm.
    Ora duwe piring SD.Asring digunakake minangka sprinkler panggantos ing sistem irigasi lawas.

    Struktur lan fitur:
    Rekomendasi kisaran tekanan operasi 2,5 nganti 4,0 bar.
    Keseragaman distribusi dhuwur nganti jarak 14m.
    Sensitivitas suda kanggo clogging lan resistensi sing luwih dhuwur kanggo angin.
    Dirancang kanggo siklus cendhak kanggo germination.
    Nozel bayonet kanthi kode warna supaya gampang dilayani.
    Bahan plastik kanthi impact dhuwur lan abot kanggo tahan korosi, bahan kimia pertanian lan radiasi UV.

    Keuntungan saka irigasi sprinkler:
    1. Cocog kanggo kabeh jinis kondisi lapangan (kajaba lemah lempung abot).
    2. Distribusi seragam banyu kanthi efisiensi dhuwur.
    3. Kurang mundhut lemah nyedhiyakake luwih akeh lahan kanggo budidaya.
    4. Mundhut banyu minimal.
    5. Pangukuran banyu sing disebarake kanthi akurat lan gampang.
    6. Pupuk larut, herbisida lan fungisida bisa ditambahake ing banyu sadurunge
    nyebarake menyang palawija.
    7. Nyuda biaya tenaga kerja.
    8. Gampang kanggo operate.

    Jinis XF1001-01A tanpa tutup, bunder lengkap lan sping kuwat
    Jinis XF1001-01B kanthi tutup sing nyegah spring saka diblokir dening obyek utawa serangga
    Jinis XF1001-01C lan XF1001-01D beda-beda ing warna tutup.

    Sampel Gratis kasedhiya lan kita nyedhiyakake viedo tes.
    Reply ing 24hours, Hubungi kita kanggo rega paling.

    Pitakonan

    1. Apa sampeyan Produsèn Irigasi utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka kombinasi kanggo pabrikan lan perusahaan dagang

    2. Apa kebijakan sampel sampeyan?

    Sampel gratis kasedhiya, sampeyan mung mbayar biaya pengiriman.

    3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

    Sprinkler lan Valve: udakara 30 dina kanggo wadhah 1 * 40HQ.
    Tape netes lan aksesoris: udakara 15 dina kanggo wadhah 1 * 40HQ.

    4. Kepiye babagan layanan sawise dodolan sampeyan?

    Kita bisa menehi balesan sajrone 24 jam babagan masalah kualitas.
    Kita bakal ngasilake dhuwit utawa ngganti produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita