Kabar produk

  • 7 Key Points for Choosing a Dripper

    7 Poin Kunci kanggo Milih Dripper

    Emitter Irigasi Tetes - Pandhuan Tuku Ana akeh pilihan sing kudu ditindakake nalika nerangake drippers irigasi netes (kadhangkala disebut emitter).Kanggo milih sing paling apik kanggo proyek sampeyan, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor.Faktor kasebut kalebu nanging ora diwatesi karo kompensasi tekanan ...
    Waca liyane
  • Buy the Right PVC Pipe: Schedule 40 and Schedule 80 PVC

    Tuku Pipa PVC Tengen: Jadwal 40 lan Jadwal 80 PVC

    Jadwal 40 vs Jadwal 80 PVC Yen sampeyan wis blanja watara kanggo PVC sampeyan bisa uga wis krungu istilah "jadwal".Sanajan judhul ngapusi, jadwal ora ana hubungane karo wektu.Jadwal pipa PVC ana hubungane karo kekandelan temboke.Mungkin sampeyan wis ndeleng skema kasebut ...
    Waca liyane
  • 5 Drip Irrigation Mistakes to Avoid

    5 Kesalahan Irigasi Tetes sing kudu Dihindari

    Sistem irigasi netes banget pangguna-loropaken, nanging potensial kanggo kesalahan larang regane tansah faktor kanggo installer do-it-yourself.Ing ngisor iki ana limang kesalahan umum lan sawetara tips babagan carane nyingkiri.Kesalahan # 1 - Nyirami Tanduran Sampeyan.Mbokmenawa pangaturan paling angel nalika ngowahi ...
    Waca liyane
  • How to irrigate apple orchards

    Carane mbanyoni kebon apel

    Irigasi minangka prasyarat kanggo tanduran kebon intensif.Kelembapan lemah kudu 70-80% saka kapasitas lapangan.Konsumsi banyu tanduran gumantung ing sawetara faktor: - Karakteristik meteorologi taun - umur tanduran - Kapadhetan tanduran - karakteristik spesies wit - Konsumsi lemah ...
    Waca liyane
  • Fitting Buying Guide

    Pandhuan Tuku Fitting

    Sampeyan kudu menehi perhatian marang ukuran lan jinis selang sing pengin disambungake.Kajaba iku, iku uga gumantung carane sampeyan ngrancang sistem irigasi.Ana macem-macem jinis fitting netes… Fitting Irigasi - Pandhuan Tuku Yen sampeyan tuku pipa utawa tape netes, mula sampeyan kudu gampang ...
    Waca liyane
  • Why a Irrigation Filter?

    Napa Filter Irigasi?

    Filter irigasi kanggo Filter banyu penting kanggo kabeh sistem irigasi.Saiki sadurunge ana wong sing mbantah karo aku, ya, sawetara sistem sprinkler digunakake kanggo nyebar barang padhet, kayata limbah sing diolah, kanggo dibuwang.Nanging sanajan pengalamanku wis nggabungake sawetara bentuk filtrasi ing hulu ...
    Waca liyane