Warta Industri

  • The First Big Order In 2022

    Pesenan Agung Pisanan Ing 2022

    Iki kerjasama pisanan kita karo customer anyar iki, lan kita seneng banget sing karo efforts kabeh karyawan lan buruh, kita wis rampung pesenan iki ing wektu.Kita ketemu pelanggan sing dikasihi iki ing kaca Facebook.Sajrone 3 wulan, manajer penjualan kita wis ngrawat pelanggan iki ing saben kemungkinan ...
    Waca liyane
  • New sample showroom in Greenlake-China Irrigation Manufacturer

    Ruang pamer sampel anyar ing Produsen Irigasi Greenlake-China

    Ora sabar ngenteni kabar apik karo sampeyan.Kita nggedhekake skala perusahaan ing wiwitan taun 2021 amarga asil sing apik banget sajrone sawetara taun kepungkur (jumlah pelanggan wis tikel kaping telu, lan volume ekspor total uga nggawe terobosan anyar).Kita mbangun ...
    Waca liyane