Kabar Perusahaan

  • Exams about irrigation products knowledge in Greenlake Irrigation Company

    Ujian babagan kawruh produk irigasi ing Perusahaan Irigasi Greenlake

    Bubar, manajer produk nganakake seri ujian babagan produk irigasi kanggo nguji tingkat kawruh produk saka kolega ing saben departemen.4 departemen kalebu departemen sales, departemen QC kabeh njupuk ujian.Tujuan utama tes iki yaiku kanggo ngerteni kabeh ...
    Waca liyane
  • Welcome dear Meno to visit our company

    Sugeng rawuh Dear Meno kanggo ngunjungi perusahaan kita

    Sugeng rawuh Dear Meno kanggo ngunjungi perusahaan kita Greenlake Irigasi Company sing dumunung ing Ningbo, Provinsi Zhejiang sing cedhak karo Porto Beilun.Meno teka ing China kanggo ngunjungi perusahaan kita atas jenenge perusahaan dhewe. Sadurunge iki, kita wis kerja sama karo Meno's co...
    Waca liyane