Pesenan Agung Pisanan Ing 2022

Iki kerjasama pisanan kita karo customer anyar iki, lan kita seneng banget sing karo efforts kabeh karyawan lan buruh, kita wis rampung pesenan iki ing wektu.Kita ketemu pelanggan sing dikasihi iki ing kaca Facebook.Sajrone 3 wulan, manajer penjualan kita wis ngrawat pelanggan iki kanthi cara sing bisa ditindakake.Manajer mangsuli pitakon pelanggan kanthi pas wektune lan mangsuli pitakon kanthi tliti.Kita bakal njupuk sawetara rincian produk kanggo nuduhake produk menyang customer, lan kita bakal duwe konferensi video karo customer ing wektu sing tepat kanggo mutusake masalah rincian pesenan ing proses luwih pas wektune lan efisien.Kita nyedhiyakake conto produk gratis kanggo para pelanggan kanggo dites.
Pelanggan pungkasane kesengsem karo layanan kita lan yakin karo kualitas produk kita.Produk berkualitas tinggi mesthi dadi filosofi layanan inti perusahaan.Sing dikarepake yaiku nindakake bisnis jangka panjang karo saben pelanggan, kualitas produk minangka dhasar lan tautan sing paling dipercaya antarane kita lan pelanggan.Ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyani 100% tentrem atine layanan sawise-sales.Yen ana masalah kualitas karo produk sing ora rusak manungsa, kita janji bakal ngganti kabeh kanthi gratis (nanging nyatane kita ora tau nampa umpan balik sing ala).

Pelanggan iki ngalembana banget karya kita, lan sawise nampa conto kita, menehi pesenan surprise amba kanggo sepuluh kontaner 40 kaki.Kita janji bakal ngrampungake kabinèt barang sadurunge Festival Musim Semi kanggo mesthekake yen pelanggan bisa melu pameran kasebut (pameran pertanian lokal pelanggan).Kanggo ndhukung bisnis pelanggan, kita mbantu pelanggan ngrancang rong poster pameran, lan poster kasebut bakal nganggo barang-barang kasebut.

Barang kasebut kalebu aksesoris irigasi netes lan sawetara bedhil semprotan gedhe sing ditampilake ing gambar kasebut

Greenlake Irrigation fittings Greenlake Irrigation Spray Gun

dd627aa8a75282905dddae361cb48cb186c92bdae6016c9bba0bf27b85c5ee


Wektu kirim: Jan-17-2022