Ujian babagan kawruh produk irigasi ing Perusahaan Irigasi Greenlake

微信图片_20220331132415 微信图片_20220331132421 微信图片_20220331132426

Bubar, manajer produk nganakake seri ujian babagan produk irigasi kanggo nguji tingkat kawruh produk saka kolega ing saben departemen.4 departemen kalebu departemen sales, departemen QC kabeh njupuk ujian.

Tujuan utama tes iki yaiku kanggo kenal kabeh karyawan karo bahan mentah, proses produksi, proses perakitan, kemasan, pasar panas, parameter teknis produk, panggunaan, lan liya-liyane saka produk perusahaan.

Soal tes dipérang dadi seri irigasi sprinkler, seri irigasi netes, lan aksesoris sistem irigasi (Katup release udara, katup solenoida,klep bal,fitting pipa kompresi)


Wektu kirim: Mar-31-2022