Kabar

  • 7 Key Points for Choosing a Dripper

    7 Poin Kunci kanggo Milih Dripper

    Emitter Irigasi Tetes - Pandhuan Tuku Ana akeh pilihan sing kudu ditindakake nalika nerangake drippers irigasi netes (kadhangkala disebut emitter).Kanggo milih sing paling apik kanggo proyek sampeyan, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor.Faktor kasebut kalebu nanging ora diwatesi karo kompensasi tekanan ...
    Waca liyane
  • Why You Need Air Vent/Vacuum Relief in Your Irrigation System

    Napa Sampeyan Perlu Vent Udara/Vacuum Relief ing Sistem Irigasi Panjenengan

    Napa Sampeyan Perlu Vent Udara / Vakum Relief ing Sistem Irigasi Sampeyan umume ora mikir babagan hawa nalika ngrancang sistem irigasi, nanging ana sing kudu digatekake.Telung keprihatinan utama yaiku: Nalika saluran pipa sampeyan ora kebak banyu, kebak hawa.Iki a...
    Waca liyane
  • Exams about irrigation products knowledge in Greenlake Irrigation Company

    Ujian babagan kawruh produk irigasi ing Perusahaan Irigasi Greenlake

    Bubar, manajer produk nganakake seri ujian babagan produk irigasi kanggo nguji tingkat kawruh produk saka kolega ing saben departemen.4 departemen kalebu departemen sales, departemen QC kabeh njupuk ujian.Tujuan utama tes iki yaiku kanggo ngerteni kabeh ...
    Waca liyane
  • Buy the Right PVC Pipe: Schedule 40 and Schedule 80 PVC

    Tuku Pipa PVC Tengen: Jadwal 40 lan Jadwal 80 PVC

    Jadwal 40 vs Jadwal 80 PVC Yen sampeyan wis blanja watara kanggo PVC sampeyan bisa uga wis krungu istilah "jadwal".Sanajan judhul ngapusi, jadwal ora ana hubungane karo wektu.Jadwal pipa PVC ana hubungane karo kekandelan temboke.Mungkin sampeyan wis ndeleng skema kasebut ...
    Waca liyane
  • PVC Ball Valves Knowledge Base

    PVC Ball Valves Kawruh Base

    Ball Valves Isi Artikel Apa Ball Valve?Apa Ukuran Katup Bola Plastik Ana?Apa Katup Ball Union Double?Apa Kaluwihan saka Katup Bola Uni Ganda?Kepiye Cara Sambungake Katup Bola Uni Ganda PVC / ABS?Apa Bedane Antarane Uni Tunggal lan Dou...
    Waca liyane
  • 5 Drip Irrigation Mistakes to Avoid

    5 Kesalahan Irigasi Tetes sing kudu Dihindari

    Sistem irigasi netes banget pangguna-loropaken, nanging potensial kanggo kesalahan larang regane tansah faktor kanggo installer do-it-yourself.Ing ngisor iki ana limang kesalahan umum lan sawetara tips babagan carane nyingkiri.Kesalahan # 1 - Nyirami Tanduran Sampeyan.Mbokmenawa pangaturan paling angel nalika ngowahi ...
    Waca liyane
  • How to irrigate apple orchards

    Carane mbanyoni kebon apel

    Irigasi minangka prasyarat kanggo tanduran kebon intensif.Kelembapan lemah kudu 70-80% saka kapasitas lapangan.Konsumsi banyu tanduran gumantung ing sawetara faktor: - Karakteristik meteorologi taun - umur tanduran - Kapadhetan tanduran - karakteristik spesies wit - Konsumsi lemah ...
    Waca liyane
  • Fitting Buying Guide

    Pandhuan Tuku Fitting

    Sampeyan kudu menehi perhatian marang ukuran lan jinis selang sing pengin disambungake.Kajaba iku, iku uga gumantung carane sampeyan ngrancang sistem irigasi.Ana macem-macem jinis fitting netes… Fitting Irigasi - Pandhuan Tuku Yen sampeyan tuku pipa utawa tape netes, mula sampeyan kudu gampang ...
    Waca liyane
  • The First Big Order In 2022

    Pesenan Agung Pisanan Ing 2022

    Iki kerjasama pisanan kita karo customer anyar iki, lan kita seneng banget sing karo efforts kabeh karyawan lan buruh, kita wis rampung pesenan iki ing wektu.Kita ketemu pelanggan sing dikasihi iki ing kaca Facebook.Sajrone 3 wulan, manajer penjualan kita wis ngrawat pelanggan iki ing saben kemungkinan ...
    Waca liyane
  • Why a Irrigation Filter?

    Napa Filter Irigasi?

    Filter irigasi kanggo Filter banyu penting kanggo kabeh sistem irigasi.Saiki sadurunge ana wong sing mbantah karo aku, ya, sawetara sistem sprinkler digunakake kanggo nyebar barang padhet, kayata limbah sing diolah, kanggo dibuwang.Nanging sanajan pengalamanku wis nggabungake sawetara bentuk filtrasi ing hulu ...
    Waca liyane
  • Welcome dear Meno to visit our company

    Sugeng rawuh Dear Meno kanggo ngunjungi perusahaan kita

    Sugeng rawuh Dear Meno kanggo ngunjungi perusahaan kita Greenlake Irigasi Company sing dumunung ing Ningbo, Provinsi Zhejiang sing cedhak karo Porto Beilun.Meno teka ing China kanggo ngunjungi perusahaan kita atas jenenge perusahaan dhewe. Sadurunge iki, kita wis kerja sama karo Meno's co...
    Waca liyane
  • New sample showroom in Greenlake-China Irrigation Manufacturer

    Ruang pamer sampel anyar ing Produsen Irigasi Greenlake-China

    Ora sabar ngenteni kabar apik karo sampeyan.Kita nggedhekake skala perusahaan ing wiwitan taun 2021 amarga asil sing apik banget sajrone sawetara taun kepungkur (jumlah pelanggan wis tikel kaping telu, lan volume ekspor total uga nggawe terobosan anyar).Kita mbangun ...
    Waca liyane