Babagan awake dhewe

aboutus (2)

Profil Perusahaan

Ningbo GreenLake irigasi Co., Ltd, minangka perusahaan nggabungake industri lan perdagangan, iku salah siji saka Produsèn Irigasi profesional anjog lan supplier ing China, karo luwih saka 10+ taun pengalaman ing Manufaktur produk irigasi.We duwe 4 departemen kalebu R&D departemen , departemen QC, departemen Sales lan departemen Service.

produk

Produk utama kami kalebu sprinkler plastik, sprinkler logam, sprinkler mikro, sprinkler raingun, saringan, PVC layflat Hose lan Camlock fitting, PE, PVC pipe fittings lan Valves, irigasi dripper, drip tape, PP compression fitting, Saddles & clamp, pressure gauge lan Seed tray .Kabeh mau khusus kanggo sistem irigasi tetanèn, kebon lan lanskap.Kabeh produk entuk kontrol kualitas sing ketat sadurunge ninggalake pabrik.

aboutus (1)

aboutus (3)

pasar

Kita darmabakti kanggo ngembangake pasar jaban rangkah lan domestik.Produk kita diekspor menyang luwih saka 70 negara lan wilayah ing saindenging jagad sing ditampa kanthi apik dening para konsumen.Sawetara pelanggan wis kerja bareng karo kita sajrone +5 taun.
Adhering kanggo tujuan layanan "Customer pisanan" lan filosofi bisnis inti saka "Kualitas pisanan" Kita menang dateng lan ndhukung saka kedhaftar ing lokal lan luar negeri.

Kaluwihan Kita

1. Supplier siji-mandeg kanggo irigasi
2. Luwih saka 10 taun pengalaman manufaktur.
3. Sampel gratis lan pangiriman cepet
4. Macem-macem bahan mentahan lan kontrol kualitas sing ketat
5. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam
6. OEM & ODM Ditampa.Ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya.
7. Layanan pra-sale tanpa kuwatir lan layanan sawise-sale.

Hubungi Kita

Kita ngajak sampeyan ngunjungi situs web kanggo entuk informasi sing luwih anyar utawa hubungi langsung.Sampeyan mesthi bakal nemokake siji utawa luwih item sing narik kawigaten sampeyan.We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan lan ngupaya pembangunan bebarengan.
E-mail:info@cngreenlake.com
Whatsapp: 0086 186 6781 6531
Telpon / Wechat: 18667816531
Alamat: Xinlian, Desa, Kutha Gaoqiao, Haishu, Ningbo(315174),Zhejiang,PRChina