2" Big Gun Sprinkler XF1116-01

Katrangan singkat:

  • Bahan:Alloy + kuningan
  • ukuran:2″BSP wadon
  • Tekanan kerja:2-5 bar
  • Ukuran nozzle:12,14,16,18,20 mm
  • Radius Semprotan Max:43 m
  • Tingkat Aliran:9,5 – 39,4 m3/jam

  • Item:XF1116-01
  • Jumlah/CTN: 5
  • Vol./CTN:0,0998
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produsen Irigasi Greenlake yaiku Pemasok Irigasi China Top5 mung adol menyang pedagang irigasi lan ora adol langsung menyang pangguna pungkasan.

    Deskripsi Produk
    Didhukung dening pengalaman industri sing luar biasa, kita melu dagang, nyebarake lan nyuplai Senjata Hujan Volume Sedheng sing berkualitas tinggi.Pistol udan sing ditawakake kita akeh digunakake kanggo mbanyoni tanduran lan sayuran.Senjata udan sing ditawakake digawe kanthi nggunakake bahan mentah kualitas paling optimal kanthi bantuan teknik ultra-modern ing pungkasan vendor.Salajengipun, bedhil udan sing kasedhiya kasedhiya ing macem-macem spesifikasi sing cocog karo kabutuhan pelanggan.Fitur: Kinerja dhuwur Kurang pangopènan Ketahanan korosi Aplikasi: Tebu, kacang tanah, gandum, lsp. Perkebunan teh lan perkebunan kopi Penindasan bledug Padang rumput ijo Lapangan Olahraga Lapangan Golf Fitur Penting: Jarak nganti 29 M Kasedhiya ing 1 sambungan benang wadon BSP Loro-lorone bagean bunder lan bunder lengkap imbuhan jet mbobol luwes kanggo nyedhiyani udan seragam Dilengkapi nozzles diijolke ukuran beda kanggo macem-macem aplikasi BIS disetujoni ISI ditandhani.
    Aplikasi
    Tebu, kacang tanah, jagung, gandum, gram & kacang-kacangan
    Perkebunan Teh & Kopi
    Ngilangi bledug
    Pangonan ijo
    Lapangan olahraga
    Lapangan golf


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita