Sprinkler 1/2 ″ M Kanthi rong nozel

Katrangan singkat:

  • Bahan:POM
  • ukuran:1/2″ lanang
  • Diameter nozzle:4,0 mm
  • Tekanan kerja:1-4 bar
  • Fluks:10-20L / min
  • Jarak tembak:10-13m
  • Warna:Kuning, Ijo, Ungu

  • Item:XF1002-08A
  • Jumlah/CTN:200
  • Vol./CTN:0,0807
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita