Sprinkler Plastik 1/2" M XF1001-01B

Katrangan singkat:

  • Bahan:POM
  • ukuran:1/2″ lanang
  • Diameter nozzle:3.0mm, 4.0mm
  • Tekanan kerja:1-4 bar
  • Fluks:10-20L / min
  • Jarak tembak:10-13m

  • Item:XF1001-01B
  • Jumlah/CTN:200
  • Vol./CTN:0.039
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita